Terapia cu aerosoli

Terapia cu aerosoli

2016-07-26 11:46:56 0 De: NBMedical Citiri: 1496
Terapia cu aerosoli

Aerosolii sunt deseori folositi in afectiunile care se manifesta prin tuse, respiratie dificila sau rinoree, insanatosirea pacientului survenind mai repede decat in cazul administrarii clasice de medicamente. Aerosolii ajuta prin fluidizarea mucusului din plamani, facand posibila eliminarea mucusului prin tuse si suflarea nasului, totodata relaxeaza muschii cailor respiratorii astfel incat sa intre o cantitate mai mare de aer in plamani.

Terapia cu aerosoli are o eficienta crescuta si efecte secundare minime fata de un tratament medicamentos clasic, putand fi folosita atat de sugari, copii cat si de adulti.

Gama de nebulizatoare NEBTIME sunt solutia moderna si fiabila pentru a transforma medicamentele din forma lichidă în aerosol putand fi folosite in clinici si spitale cat si acasa.

Nebulizatoarele NEBTIME:

  • cu compresor: cel mai folosit tip de nebulizator; presupune un compresor care furnizeaza aer comprimat nebulizatorului
  • cu ultrasunete: este mai usor si mai silentios decat un nebulizator cu compresor, principalul lui avantaj fiind transformarea medicatiei folosite in particule extrem de fine care sunt mai usor de inhalat in plamani.

Comentarii

Lasa un comentariu

NBMedical © 2020
×