Testarea Helicobacter pylori

Testarea Helicobacter pylori

2016-07-26 13:30:54 0 De: NBMedical Citiri: 1008
Testarea Helicobacter pylori

Stabilim noi standarde in testarea Helicobacter pylori!

NBMedical este una din primele companii care furnizeaza teste respiratorii si solutii inovatoare pentru depistarea infectiei cu Helicobacter pylori. In anul 2012 NB Medical furnizeaza clinicilor si spitalelor din Romania primul test respirator pentru depistarea infectiei cu Helicobacter pylori HELIC ABT cu uree 12C pentru detectia calitativa a activitatii ureazei prin schimbarile nivelului de amoniac din aerul expirat la pacientii suspectati de o infectie cu Helicobacter pylori.

“Forurile internationale recomanda folosirea mijloacelor neinvazive de diagnostic, ca alternativa la metodele invazive, la pacientii sub 45 ani, fara simptome de alarma care sa impuna endoscopia (pierdere ponderala nejustificata, sangerari digestive, varsaturi repetate, etc).”

NB Medical vine si in intampinarea medicilor endoscopisti prin testul rapid la ureaza AMA RUT care schimba astfel procedura de stabilire a diagnosticulul in urma endoscopiei. Testele rapide la ureaza AMA RUT ofera cele mai rapide rezultate, in doar 3 minute, eliminand astfel asteptarea de pana la 24 de ore pentru interpretarea testelor.

“Atunci cand totusi se impune o metoda invaziva de diagnostic prin endoscopie digestiva superioara sunt prelevate mici portiuni de la nivelul mucoasei stomacului sau duodenului (biopsie).”

 

Comentarii

Lasa un comentariu

NBMedical © 2020
×